Viziris Ooglijn

PC-Hulp van Viziris

Wanneer slechtzienden en blinden eenmaal de computer hebben ontdekt, blijkt het voor hen vaak een onmisbaar hulpmiddel. Als er dan iets met de aanpassing op de pc mis gaat, zijn zij vaak erg onthand. Soms is er geen familielid of kennis die kan helpen. Wanneer men een hulp heeft die verstand heeft van computers, moet diegene ook kennis hebben van de computeraanpassingen voor visueel gehandicapten en de wijze waarop zij met de pc werken. De belangenorganisaties krijgen vaak de vraag of wij mensen kennen die hen kunnen helpen. Daarom heeft de Ooglijn van Viziris in samenwerking met Seniorweb de dienst PC-Hulp opgezet.

Bij PC-Hulp kan men terecht voor alle computerproblemen, uitgezonderd computercursus of problemen met de aanpassing ofwel schermlezer. Men moet wel lid zijn van een van de bij Viziris aangesloten organisaties.

Wil men hulp van PC-Hulp dan kan men contact opnemen met de Ooglijn. De PC-Hulpmedewerker belt dan terug om het probleem zo goed mogelijk in kaart te brengen en een helper in de buurt te zoeken.


Ga naar boven
Zoekformulier

Toegankelijkheid:

© viziris.nl
Disclaimer